Books

| Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben 

- En guide til, hvordan du stopper følelsesmæssig forurening på jobbet

Følelsesmæssig forurening er Rikke Østergaard sigende betegnelse for den dårlige atmosfære og negative arbejdsmiljø, som kan opstå på arbejdspladser og blandt kollegaer. En arbejdsplads ladet af negativitet, brok, stress og manglende motivation skaber selvsagt dårlige resultater. Men hvordan får man vendt den følelsesmæssige forurening til et godt arbejdsmiljø med positivitet, samarbejde og trivsel? Det giver Rikke Østergaard en række inspirerende og konkrete råd til i "Vi havde en fest på arbejdet men så kom Preben …", som giver værktøjer til at forstå og forandre dine ledere, medarbejdere og kollegaers negative indflydelse.

| TAK

- Der er altid noget at være taknemmelig for

Vi danskere har potentiale til at være verdens lykkeligste, men hverdagen er for mange en kamp for at overkomme to-do-lister og overleve forventninger. Vi drøner af sted for at opnå mere, købe mere og være bedre udgaver af os selv. Alligevel er mange af os ofte småutilfredse og drømmer om mere tid, overskud og glæde.

Ny forskning viser, at der i taknemmelighed ligger en kæmpe kraft. Med taknemmelighed kan du optimere din hjerne, styrke dit immunforsvar, påvirke dit humør og blive bedre til at huske. Du kan også opnå en bedre nattesøvn, tiltrække flere penge og særlige venskaber og skabe det liv, du inderst inde drømmer om.

| Sluk emhætten

- træn din hjerne og træf bedre beslutninger

Hver eneste dag tager vi som mennesker en lang række valg; Nogle gange er de mere bevidste end andre. I "Sluk emhætten" - træn din hjerne og træf bedre beslutninger giver Rikke Østergaard og Ulrich Kirk dig en slags mentaltræning, der gør dig bedre til at træffe de rigtige beslutninger - på en bevidst måde.

Forfatterne bag "Sluk emhætten" er Rikke Østergaard, der er erhvervssociolog og mentaltræner og hjerneforskeren Ulrich Kirk. De hjælper dig med at bruge din mentale bevidsthed i dagligdagens mange gøremål. Bogen er fyldt med øvelser og instruktioner, men også viden om hvordan hjernen fungerer.

Online Booking

Contact Rikke Østergaard

Let’s Talk!

Rikke Østergaard is a trained sociologist who specializes in mental health and workplace well-being.

She is the bestselling author of several books relating to how to live our optimum lives with stress-free work life, high motivation, better collaboration, and higher job satisfaction.

When booking Rikke as a keynote speaker or for a workshop, you will receive relevant, insightful, and practical knowledge presented in an engaging and interactive way.

All lectures and workshops are personalized and organized directly with you so that your individual and organizational needs are met in the best possible way.

underskrift
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.