Foredrag

Rikke Østergaard Foredrag

Befri Preben … og få en fest på arbejdet

Arbejdslivet er ofte præget af unødvendigt brok og konflikter, der tapper os for energi. På trods af ønsket om et positivt arbejdsmiljø smitter vi let hinanden med negative følelser og stress. I Rikke Østergaards nyeste bog og foredrag, “Befri Preben … og få en fest på arbejdet”, dykker hun dybere ned i, hvordan vi kan minimere følelsesforurening og skabe et mere motiverende og glædesfyldt arbejdsmiljø. I opfølgeren til “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben” deler den anerkendte erhvervssociolog redskaber til at befri sig selv fra konflikter, brok og alt det, der kan dræne vores energi. Rikke Østergaard opfordrer til at tage sin følelsesøkonomi lige så alvorligt som sin bankkonto, samtidig med at hun guider til effektiv forventningsafstemning både internt og eksternt.

Rikke Østergaard kaster også lys over de fire klassiske persontyper, kendt som “Preben-typerne”, og demonstrerer, hvordan vi alle kan arbejde bedre sammen på trods af vores forskelligheder. “Befri Preben … og få en fest på arbejdet” er ikke blot en analyse af udfordringerne i højforventningssamfundet, men en guide til personlig og kollektiv trivsel på arbejdspladsen.

Foredraget er uundværligt for ledere og medarbejdere, der søger større indsigt og effektivitet i det moderne arbejdsliv. Det er også et must-have og supplement for dem, der allerede har læst den første bog om Preben eller hørt foredraget på baggrund af den, men kan lige så vel nydes selvstændigt. Invitér Rikke Østergaard ind på jeres arbejdsplads for et engagerende foredrag og udforsk de transformative principper i “Befri Preben … og få en fest på arbejdet”.

Book dette foredrag nu og ban vejen for et mere positivt arbejdsmiljø.

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.