God ledelse

| En central del af et godt lederskab er evnen til at træffe gode beslutninger, der leder til de tilsigtede resultater og som skaber tillid.

Leder, beslutningen er din!

Det er alfa og omega, at lederen, i alle led, finder sig tilrette i rollen som konsekvent beslutningstager, men samtidig er lydhør og fleksibel overfor råd og vejledning i processen.

Det er en balancegang, der kan være yderst udfordrende at mestre, og derfor bør et øget fokus på beslutningstagningen være en integreret del af alle virksomheders ledelsesstrategi.

Konsekvenserne ved både vage eller rigide topstyrede beslutninger kan selvsagt være meget alvorlige: finansielt, i forhold til medarbejdertrivsel og for organisationsstrukturen som helhed.

Lederens troværdighed og kompetence som rettesnor for de ansatte er på spil hver gang, der skal skæres igennem, der skal lyttes, nye løsningsmodelles skal implementeres eller brande skal slukkes.

Rikke Østergaard rusker godt op i den klassiske ledelsestænkning under dette foredrag og udfordrer med progressive og modige metoder, der giver stof til eftertanke.

Det der karakteriserer en god leder, er netop evnen til at være nysgerrig og turde, hvor andre finder det svært.

Dette foredrag vil styrke lederskabet, den vigtige relation til de ansatte, interessenter, kunder, medierne etc. ved at stille skarpt på beslutningsprocessen, som en vital og absolut del af virket som leder.

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.