Taknemmelighed

| Ny forskning viser, at taknemmelighed kan ændre vores hjerner og dermed vores virkelighed og livssyn.

Nå dine mål med taknemmelighed

Når vi er taknemmelige, falder vores stressniveau nemlig, vi sover bedre, får bedre relationer og oplever større optimisme i tilværelsen.

De fleste mennesker føler sig aldrig helt tilfredse med deres liv og indsats. Vi synes ikke, at vi gør helt nok, performer godt nok og opnår nok. Så der lægger sig en mørk sky over tilværelsen, der altid ligger og lurer og påvirker humør, ydeevne og helbredstilstand.

Med tid bliver vi langsomt mindre i stand til at se og sætte pris på alt det gode i livet, og jo mere vi lever i (ubevidst) småutilfredshed, des mere ulykkelige bliver vi rent faktisk. Vi trives da dårligere i både vores arbejds- og privatliv og fanges i en dårlig spiral, som kan være rigtig svær at bryde.

Rikke Østergaards inspirerende, tankevækkende, men også grænsesøgende foredrag om taknemmelighed tager udgangspunkt i hendes bestseller bog TAK!.

Her får deltagerne indsigt i taknemmelighedens transformerende kraft og får enkle metoder til at gøre op med det uhensigtsmæssige fokus, der bremser dem i livet.

Taknemmeligheden gør, at vi har mere glæde og overskud i hverdagen. Vi bliver bedre udgaver af os selv, som samlevere, forældre, ansatte eller ledere.

Foredraget lærer os også hvordan taknemmelighed i virksomheder eller organisationer kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet og relationer mellem ansatte og ledere.

Og når vi har det godt med alt det vi allerede har, og det der fungerer, så skaber vi det bedste udgangspunkt for at få det liv og opnå de resultater, som vi altid har drømt om og stræbt efter.

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.