Om Rikke Østergaard

| Rikke Østergaard er sociolog, foredragsholder, rådgiver og forfatter til to bestseller bøger.

Hun er trivsels- og mentaltræningsekspert og benyttes ofte i forskellige medier og på konferencer i ind- og udland. Derudover er hun underviser på nogle af landets førende bestyrelses- og ledelsesuddannelser, samt gæstelektor på fx University of Sydney og CBS.

Med sin smittende arbejdsglæde, sit nærvær og professionelle overskud skaber hun ubesværet bro mellem sig selv og dem hun står overfor. Hendes foredrag tager som udgangspunkt fat i det der fungerer, både i virksomheden og hos individet, og lader det være en katalysator for positiv udvikling.

Rikke Østergaard har en rebelsk angrebsvinkel, der udfordrer den klassiske tankegang i erhvervslivet. Hun er ikke bange for at vende alt på hovedet for at skabe luft til den kreative idétænkning, der for alvor får skudt tingene udover rampen.

På trods af dette er en af hendes kernekompetencer at give sit publikum og sine kursister jordnære metoder med sig, så de nemt kan kickstarte en varig forandringsproces selv.

RIKKE ØSTERGAARD FOREDRAG

| Oplev Rikke Østergaard live

Med sin baggrund som mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness har Rikke Østergaard specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde

Et foredrag med Rikke Østergaard giver dig:

  • Knivskarp indsigt i stress, konfliktløsning og samarbejde
  • Velvalgte eksempler og cases fra virkelighedens arbejdsliv, som publikum vil kunne nikke genkendende til
  • Rikke holder inspirerende foredrag for både store og små organisationer

Rikke Østergaard er den første i Danmark, der har specialiseret sig som erhvervssociolog. Hendes unikke perspektiver på virksomheds – og samfundsstrukturer, social- og neurosociologi tilbyder en helhedsorientering, der gør at hun differentierer sig. Hun er ligeledes forfatter til Danmarks første bog om taknemmelighed, da dette er et uvurderligt værktøj mod stressrelaterede lidelser, til at skabe et sundt arbejdsmiljø og styrke de sociale relationer.

Et særligt kendetegn ved Rikke Østergaard er hendes evne til at se og forstå den enkelte medarbejder, leder, virksomhed og virksomhedskultur som et dynamisk hele. Hun er altid i øjenhøjde med mennesket foran hende og kan navigere i alle miljøer.

Hun formår at formidle komplekst stof og videnskabelige fakta med både humor og alvor, på en måde så det bliver simpelt, forståeligt og praktisk anvendeligt for alle.

Rikke Østergaards progressive og enkle teknikker har hjulpet ledere på alle niveauer i ind- og udland med at skærpe deres rolle, som både kaptajn og sikker havn for medarbejderne. Dette har motiveret exceptionelle resultater, agilitet og fremdrift i virksomhederne. Hendes indgående erfaring med at optimere motivation, personlig og arbejdsrelateret trivsel hos virksomheders ansatte har på samme vis gjort en målbare forskel.

Mange års arbejdserfaring indenfor ledelsesudvikling og rekruttering har desuden givet Rikke en dyb forståelse for, hvordan den tillidsfulde relation mellem leder og ansat er det fundament, som den sunde virksomhed altid bør bygge på.

Samlet har dette gjort Rikke Østergaard til en af landets mest benyttede foredragsholdere og rådgivere, og hun har løst opgaver for: Novo Nordisk, Rambøll, Danmarks Radio, Maersk, Finansforbundet, PWC, Leo Pharma, SKAT, Assa Abloy, Danske Bank og mange andre.

Torben Birkelund Damsø

Team Leader, ICC

Var til et af Rikkes foredrag – blev virkeligt inspireret og fik mange refleksioner med, som jeg (stadig) arbejder videre. Rikke var en fantastisk nærværende foredragsholder, som virkelig har viden og ikke mindst baggrundsviden på plads og forstår at dele disse uden det på noget tidpunkt bliver belærende, bedre vidende eller jeg ved mere end dig. Fantastisk balance mellem selvironi, begejstring, fortællelyst og -evne samt inddragelse af os der lyttede – og lyttede. De grundstudier som ligger bag dette foredrag er på et akademisk meget højt niveau, som Rikke evnede at formidle i øjenhøjde, med respekt og egne erfaringer. Taknemmelighed er et stort ord – men også lige til, prøv det, det virker.

ONLINE BOOKING

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.