Stress

| Stress af eller brænd ud

Stress og stressrelaterede lidelser er årsag til tusindvis af sygemeldinger i Danmark på daglig basis! Mennesker bliver ikke blot syge af stress. De bliver ineffektive, konfliktsøgende og mister evnen til kreativ problemløsning. Det koster samfund og virksomheder dyrt, og er en altødelæggende faktor i menneskers privat- og arbejdsliv.

Ofte ligger fokus på ”quick fix-” løsninger, som selvfølgelig kan være værdifulde. Men uden en overordnet forståelse for, hvorfor så mange oplever, at de er overvældet af hverdagens gøremål, er fanget i tankemylder og ikke kan overkomme den forventede multi-tasking på arbejdet, så bryder vi ikke den onde cirkel fremadrettet.

I sine foredrag om stress og stresshåndtering, tager Rikke Østergaard netop fat i roden til problemet på et samfundsmæssigt plan. Gennem en sociologisk optik får deltagerne et unikt indblik i både sig selv og den brede kontekst, som fremkalder stress i os mennesker.

Hun videregiver samtidig konkrete og simple metoder til at forbygge stress, så vi optimere måden vi arbejder på, udnytter vores hjerne maksimalt og oplever langt større glæde og trivsel i hverdagen.

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.