Social intelligens

| Vi mennesker er sociale væsener, der grundlæggende ikke er designet til de individualistiske samværs- og arbejdsformer, som det moderne samfund fremelsker.

Det at kunne forstå andres signaler, at være empatisk tilstedeværende og kunne begå sig optimalt i alle sociale sammenhænge, er derfor en evne, som mange ikke besidder eller har mistet. Det er dog ofte et forhold, som vi mennesker ikke lægger mærker til i hinanden eller i os selv, da det er blevet en general mangel hos de fleste. Til gengæld er høj sociale intelligens et karaktertræk i mennesker, der altid gør at de skiller sig ud, skaber positive resultater og præsterer bedre på både arbejdspladsen og i privatlivet.

Rikke Østergaards særegen vinkel på menneskets sociale intelligens deler hun passioneret i dette foredrag, så deltagerne får en dyb indsigt i de mekanismer, som er i spil mellem os mennesker.

Efterfølgende vil de praktisk anvendelige værktøjer, som hun præsentere, nemt kunne implementeres i hverdagen, og dermed styrke deltagernes arbejdsmæssige og personlige relationer. Dette kan være med til at ændre en virksomhed indefra, måden hvorpå den enkelte forstår sig selv i samspil med andre, samt transformere alle menneskelige interaktioner, så der skabes succes både individuelt og i fællesskabet.

Social intelligens – mestre livets spilleregler

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.