Foredrag

Rikke Østergaard Foredrag

Guide til lederen: Sådan ændrer du stemningen i din afdeling

Er du klar over, hvad du som leder kan gøre for at undgå følelsesforurening? Det gode arbejdsmiljø er et fælles ansvar, men der er ingen tvivl om, at lederen som flokfører bærer det største ansvar for stemningen på arbejdspladsen, og også er den, som har magten til at ændre den.

Med udgangspunkt i sin populære bestsellerbog Vi havde en fest, men så kom Preben samt sin brede teoretiske og praktiske erfaring præsenterer sociolog Rikke Østergaard helt konkrete værktøjer, du som leder kan implementere for at undgå følelsesforurening i din organisation eller afdeling. Derudover deler Rikke Østergaard konkrete redskaber til, hvordan du kan ændre stemningen fra negativitet og stress, til motivation og optimisme.

Du får bl.a. Indblik i:

  • Hvordan vores følelser – både negative og positive – smitter og på den måde definerer klimaet på arbejdspladsen
  • Vigtigheden af tillid mellem leder og medarbejder og tillidens betydning for arbejdsmiljø, effektivitet, samarbejde og resultater
  • Tre forskellige typer af ledere, der med sikkerhed skaber dårlig stemning på arbejdspladsen
  • Værktøjer til at skabe mental ro og overskud som leder

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.