Mentaltræning

| De fleste mennesker i det moderne samfund kender til lange ’to do- lister’, mails og opkald der vælter ind og et kontinuerligt overload af opgaver, der fjerner fokus fra alt det, der i forvejen skulle nås.

Dette gør at tankerne konstant kører på højtryk, og vi derfor mangler ro, nærvær og evnen til at fordybe og koncentrere os.

I dag er vi online som aldrig før, og de digitale tjenester giver konstante afbrydelser i vores hverdag. Dette har gjort omfanget af problemet endnu større og understreger samtidig nødvendigheden af at kunne ”slukke” for al den indre og ydre støj. Derved bliver vi bedre til at være tilstede i nuet og fokusere på den konkrete opgave der arbejdes med – én opgave ad gangen.

Der er tung videnskabelig evidens for, at mentaltræning virker ved at styrke dele af vores hjernes vigtigste funktioner. Dermed bliver mennesker i stand til at handle mere bevidst og rationelt, fremfor at lade sig styre af impulser. Det giver også et større psykisk overskud, der øger effektiviteten, kreativiteten og gør vores relationer til andre stærkere.

I foredraget om Mentaltræning introducerer Rikke Østergaard simple øvelser, der er nemme at gå til, og som har målbar positiv virkning på både krop og sind. Deltagerne vil efterfølgende blive bedre til fx at træffe de rigtige beslutninger, samt føle større taknemmelighed og glæde i hverdagen. Dette genererer en sund balance i livet, der forplanter sig til kolleger, familie og venner.

Mentaltræning er en lykkepille uden kunstig kemi, der gør at mennesker oplever, at de bliver bedre, mere rummelig og kompetente udgaver af sig selv. Derudover reduceres stress og stressrelaterede lidelser markant ved jævnlig praksis. Derfor er det et oplagte punkt at have på agendaen på hjemmefronten og som en fundamental del af trivselspolitikken i både offentlige og private virksomheder.

Dette er et foredrag, der både trækker på årtusind gamle traditioner, den nyeste hjerneforskning og progressiv viden indenfor samfunds- og humanvidenskaber. Samlet tager Rikke Østergaard med både humor og praktisk anvendelighed mentaltræningen til et helt nyt niveau.

Mentaltræning – skærp dit fokus og skabe resultater.

| “Sluk emhætten” og træn din hjerne med Rikke Østergaard i Gomorgen Danmark på TV2

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.