Kundeudtalelser

Ehssan Sakhaee

University of Sydney

Rikke holdt et fabelagtig foredrag til min projektledelsesklasse ved University of Sydney Leadership Fakultet. Rikke er meget engagerende og lidenskabelig, og hendes entusiasme gav genklang hos mine studerende gennem hele sessionen. Hvis du leder efter en inspirerende foredragsholder, kan jeg på det varmeste anbefale Rikke Ostergaard!

Louise Klemens

Project Manager, 3.dk

Rikke er en yderst inspirerende formidler, som formår at tage et komplekst emne og forklare på en enkel måde, så alle er med. Rikke bruger sin viden om mennesket til at gøre undervisningen afvekslende og levende. Viden om hjernen inddrages, og vidner om, at der er tænkt over hver en lille detalje i undervisningen. Cases baseres på deltagernes hverdag, og skaber relevans udover en masse gode idéer, som deltagerne kan arbejde videre med efter kurset. Kan klart anbefales

Jackie Phillip

Attorney at Law, Jackie Phillip & Co. Law Firm

Rikke er en super dygtig og professionel formidler! Rikke holder sig altid ajour med det omkringliggende samfund og kursisterne generelt på en kursus dag. Fagligheden er altid helt i top når Rikke underviser, og selvom det er svært stof at formidle, formår hun alligevel at gøre budskabet simpelt og brugbart for alle. Rikke er god til at samle op på dagens læring sidst på dagen, hvilket giver kursisten noget brugbart med hjem. Mine varmeste anbefalinger til Rikke.

Reg Raghaven

Chief Operating Officer at Red Elephant Group

Rikkes tale på University of Sydney's Leadership Academy var enestående. Hun dækkede teoretiske begreber om neurovidenskab, hjernen og hvordan vores evolutionære ledninger påvirker vores daglige beslutningstagning. Hendes praktiske erfaring i en forretningslederskabssætning muliggjorde globale eksempler, der stimulerer hele rummet og efterlader alle, der ønsker mere.

Erik Danielsen

CEO, Wolford Scandinavia

Vi havde 2 fantastiske dage med Rikke som underviser, hvor bevidstheden kom til kende, og vi lærte hvordan mentaltræning kan hjælpe i en travl hverdag. Samtidig dejligt at få mulighed for at være og huske på at være taknemlig, baseret på bogen TAK! Der var stor eftertænksomhed fra alle i teamet, med en konstatering af, at huske på meningen og glæden ved at være tilstede her og nu.

Aase Veronika Skov

Direktør, Danish Design Restaurants

Rikke har holdt foredrag for mit firma og har været min personlige coach. Hun er en ekstremt inspirerende person og har givet mig og mit team nogle meget værdifulde værktøjer til brug i hverdagen og til at skabe et lykkeligt, produktivt og fokuseret arbejdsmiljø.

Helle Christoffersen

Customer Advisor, Sydbank

Jeg har været på kursus hos Rikke både i år og sidste år og fået rigtig mange gode teknikker med hjem, som jeg kan bruge og som hjælper mig i en presset hverdag. Jeg er særligt glad for taknemmelighedsdagbogen, som jeg gennem halvandet år har skrevet i hver dag. Efter sidste kursus hvor hun introducerede taknemmelighedsbrevet, har jeg skrevet nogle stykker, og hold da op det gør noget godt både for modtageren og for mig. Rikke er en fantastisk underviser, fordi hun er så ægte og nærværende. Hendes eksempler i undervisningen er nemme at relatere sig til, og bogen TAK er let læselig og meget brugbar. Så TAK fordi hun er der – jeg er meget taknemmelig over at haft fornøjelse af at møde hende flere gange, og vil glæde mig til næste gang.

Robert A. Emmons, Ph.D

Editor-in-Chief, The Journal of Positive Psychology

Taknemmelighed er blevet kaldt "hemmeligheden bag livet", "nøglen der åbner alle døre" og "den mest lidenskabelige transformerende kraft i kosmos." I denne strålende nye bog forklarer Rikke Østergaard hvorfor. I modsætning til nogle af de uopnåelige to-do-formler til lykke, der garanterer lyksalighed på 30 dage, 3 timer, 10 trin eller 5 hemmeligheder, er taknemmelighed tilgængelig for enhver, hvor som helst og når som helst. Dr. Østergaard viser, hvordan og hvorfor, på og ofte den personlige og bevægende måde, at taknemlighed er den bedste tilgang til livet. Når livet går godt, giver det os mulighed for at fejre og forstørre godheden. Når livet går dårligt, giver det et perspektiv, hvor vi kan se livet i sin helhed og ikke blive overvældet af midlertidige omstændigheder. Læs denne bog der vil gøre dig målbar gladere, sundere og mere taknemmelig!

Nicolai Eisenreich

Kommunikationschef, Børnecancerfoden

Jeg har været på kursus hos Rikke flere gange og haft Rikke som personlig coach. Rikke er en meget inspirerende underviser, der formidler komplekst stof på en simpel og brugbar måde. Hun har givet mig rigtig gode redskaber jeg har kunnet bruge i mit daglige arbejde.

Julie Marie Mabeck

Redaktionschef, STV Production A/S

Jeg har været med til at booke Rikke Østergaard flere gange, både da jeg var på TV i Aftenshowet og i mit arbejde hos SMIL fonden. Rikke er super dygtigt, meget professionel og kan formidle svært stof så det bliver nemt at bruge i dagligdagen og tage i brug med det samme. Jeg giver Rikke mine varmeste anbefalinger!”

Torben Birkelund Damsø

Team Leader, ICC

Var til et af Rikkes foredrag – blev virkeligt inspireret og fik mange refleksioner med, som jeg (stadig) arbejder videre. Rikke var en fantastisk nærværende foredragsholder, som virkelig har viden og ikke mindst baggrundsviden på plads og forstår at dele disse uden det på noget tidpunkt bliver belærende, bedre vidende eller jeg ved mere end dig. Fantastisk balance mellem selvironi, begejstring, fortællelyst og -evne samt inddragelse af os der lyttede – og lyttede. De grundstudier som ligger bag dette foredrag er på et akademisk meget højt niveau, som Rikke evnede at formidle i øjenhøjde, med respekt og egne erfaringer. Taknemmelighed er et stort ord – men også lige til, prøv det, det virker.

Anne Mette Bergelius

CEO, AMPULLAB

I forbindelse med min bestyrelsesuddannelse 2019 underviste Rikke Østergaard flere gange på forløbet og var censor til eksamen. Rikke gav mig bl.a. en meget brugbar indsigt i personprofiler, hvilket er vigtigt i sammen-sætningen af bestyrelsesteams og andre teams, der skal fungere optimalt. Rikkes indsigt omkring erhvervssociologi kombineret med hendes levende undervisning gør Rikke meget levende at lytte til -også en hel dag. Hendes fokus på arbejdsglæde tiltalte mig meget og krydret med hendes glade og givende væsen blev undervisningsdagene så spændende. Ser frem til flere undervisningsdage og sparring med Rikke.

Henriette Nissen

Medarbejder og fagpolitiker, Midt Factoring

Rikke er helt fantastisk og har virkelig sået nogle frø hos mig på “min rejse” Hun gør det simpelt både at være et godt menneske og passe på sig selv ♥️. Jeg glæder mig sådan, til at se Rikkes foredrag igen, hvor hun skal besøge min virksomhed.

Online Booking

Kontakt Rikke Østergaard

Skal vi tale sammen?

Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed. 

Hun er bestseller forfatter til flere bøger der handler om hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde. 

Når du booker et foredrag eller en workshop med Rikke, får du et intelligent, relevant og brugbart foredrag, der samtidig er underholdende. 

Alle foredrag og workshops er tilrettelagt med dig, så det rammer dit behov bedst muligt.

underskrift
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.